KÖZTERÜLETI MONITORING

a közterületi monitoring szolgáltatás főbb eredményei

 

Közterületi monitoring


A monitoring felmérés alapvető célja az esetleges kihelyezési, megvalósulási hibák felderítése. Ugyanakkor a monitoring felmérés során lehetséges olyan, a piac egészére vagy részére vonatkozó információk és adatok összegyűjtése is, amelyek önmagukban is értékes információk.

A Scores Group minden hónap első ragasztási (reklám kihelyezési) időszakát követően (adott hónap 5-10. napja között) felméri az összes magyarországi standard méretű közterületi hirdető berendezést (euro és avenir méretű óriásplakátok, euro és egyedi méretű backlight berendezések, magnum táblák, citylight és midilight berendezések, hirdetőoszlopok), azonosítja az azokra kihelyezett reklámkampányokat, mind a felületekhez, mind a megtalált kampányokhoz további adatokat gyűjt és kapcsol (listaárak, megrendelők, vásárló ügynöksége, kampánystátuszok stb.), majd az eredményt egy e célra fejlesztett elemző/lekérdező szoftverbe (Outdoor Reporter) tölti. E szoftvert és a havonta frissített adatbázist adja át ügyfeleinek. Ez az egyetlen, valóban mérésen, kutatáson alapuló piaci adatforrás, amelynek segítségével a piac szereplői átláthatják annak működését.

A Scores Group táblaadatbázisában ily módon felgyűlő információk átfogó képet adnak a közterületi piacról, nélkülözhetetlenek az outdoor piac teljes spektrumának megismeréséhez. Az éves reklámköltés közterületre vonatkozó adatainak előállításához a Scores Group biztosít nélkülözhetetlen információkat. Az ún. piaci prezentációk olyan adatokat tartalmaznak rendszeres frissítéssel, melyek segítenek értelmezni az outdoor piacon végbemenő átalakulásokat, trendeket, tendenciákat.

Kapcsolódó dokumentumok

Közterületi monitoring piaci prezentáció 2020.
éves áttekintő: 2020. január december
PDF dokumentum megnyitása

Közterületi monitoring piaci prezentáció 2019.
éves áttekintő: 2019. január december
PDF dokumentum megnyitása

Közterületi monitoring piaci prezentáció 2018.
éves áttekintő: 2018. január december
PDF dokumentum megnyitása

Közterületi monitoring piaci prezentáció 2017.
éves áttekintő: 2017. január december
PDF dokumentum megnyitása

Közterületi monitoring piaci prezentáció 2016.
éves áttekintő: 2016. január december
PDF dokumentum megnyitása

Közterületi monitoring piaci prezentáció 2015.
éves áttekintő: 2015. január december
PDF dokumentum megnyitása